Delta i Scenkonstdagar ’19. Ansök senast den 27 augusti

Den 16-17 november är det dags för Scenkonstdagar ’19, denna gång på Norrbottensteatern i Luleå. Scenkonstdagar är en årlig utbudshelg för vuxenutbud och samlar arrangörer från de fyra nordliga länen: Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland Härjedalen. Ni som har föreställningar ni vill presentera för norra Sveriges arrangörer kan nu ansöka om att bli en del av programmet. Ta chansen att visa ert utbud under norra Sveriges största utbudshelg!

I programmet ingår utbudspresentationer, hela föreställningar och olika former av mötesplatser mellan arrangörer och scenkonstutövare.

Att visa upp ett utdrag och ge ett kort smakprov brukar vara det som uppskattas mest och bäst når fram till arrangörerna. Är det inte möjligt, välkomnas också andra kreativa presentationer. Vi brukar tyvärr inte kunna bereda plats för alla som vill delta, och levande utdrag prioriteras.

Efter sista ansökningsdag återkommer vi så snart vi kan med besked om deltagande och ytterligare information, och senast den 30 september.